Lav selv lågeetiketter

Mini-kursus: Sådan laver du låg-etiketter

Onsdag den10. februar 2016 kl. 19:00 til 22:00etiket_kursus

Sted: Risingskolen, Risingvej 25, 5000 Odense C. Parkering i Risingskolens skolegård, indkørsel ad Glentevej nærmest Risingvej, og indgang der, hvor der står Administration.

Undervisere: Rune Møller og Bo Nørret.

Pris: 50 kr. inkl. kage og kaffe/te

Kursusaften, hvor alle kommer til at bruge et gratis designprogram, som passer til etiketter, der kan bruges til henholdsvis 450 og 225 grams glas. På kurset vises, hvordan tekst, billeder og QR-koder kan kombineres. Det er målet, at alle deltagere kommer hjem med 1 til 2 færdige ark etiketter samt nogle blanke etiketter, som der kan eksperimenteres videre på derhjemme.

Det er en fordel, hvis man medbringer sin egen bærbare computer, som man er fortrolig med, men der er også et begrænset antal pc-ere til rådighed på skolen.

Medbring også gerne et foto eller en tegning - som du har rettighederne over og som helst allerede er indscannet. Designprogrammet kan findes og bruges online eller downloades på: http://www.avery.dk

Tilmelding og evt. spørgsmål til kurset til Rune Møller, e-mail rune.nm@gmail.com senest onsdag den 3. februar. Der er 24 pladser på kurset. I tilfælde af overtegning kan oprettes et kursus mere onsdag den 9. marts.

Angiv ved tilmelding:
Navn
Egen bærbar computer eller ej