Materiel

Nordfyns Biavlerforening (NBF) udlåner gratis nedenstående materiel til foreningens medlemmer. Materiellet befinder sig i et lokale i en hal på adressen Ørritslevvej 41, 5471 Søndersø. (Ved Lis og Jens) Adgang til rummet er er beskrevet i nyhedsbreve fra NBF, og kan ske i tidsrummet kl. 8-18 alle dage.

Booking foregår ved at trykke på billedet af det du ønsker at låne, og vælge dato. I kalenderen kan ses om materiellet er ledigt. Hvis dato er rød, er der booket. (Vælg evt. alligevel en booket dato, og du kan i timeplan under kalender se, om den er booket hele dagen). Tryk på book et par gange, indtil side med samlet booking kommer frem. Her kan vælges om der skal lånes mere i den samme periode (inden kontaktinformationer udfyldes). Dette gøres indtil alt udstyr er booket, hvorefter kontaktinformationer udfyldes (navn, efternavn og e-mail er obligatorisk).

Når du har bekræftet booking under kontaktinformation, modtager du en mail med en bekræftigelse.

Bookingsystemét er nyt for os, og hvis det mod forventning ikke virker, kan du kontakte Jørgen Larsen på mobil: 29 42 34 14, eller sende en mail på nestformand@nordfynbiavl.dk