Sommermøder

Herunder kan du se de sommermøder vi har afholdt i 2023

Besøg hos Vindinge Herreds Biavlerforening

Tid: Onsdag den 23. august 2023 kl. 19.00 – 21.30

Sted: Vindinge Herreds Bigård, Kaliffenlund 2, Ullerslev.

Vi har inviteret os selv på besøg hos Vindinge Herreds Biavlerforening for at se og høre om deres skolebigård og forening.

For et par år siden købte foreningen et flowhive-stade til deres skolebigård, og vi skal høre om, hvordan et flowhive-stade fungerer og om erfaringerne med det. Er det så let, som det lyder?

Efter besøget i bigården fortsætter vi ind i klublokalet, hvor vi får kaffe og kage. Derefter vil bisygdomsinspektør Flemming Alexandersen fortælle om, hvad en bisygdomsinspektør laver og give et overblik over de mest almindelige bisygdomme. Desuden vil Flemming fortælle om, hvordan man tilsætter nye dronninger.

Medlemmer af Vindinge Herreds Biavlerforening inviteres også med til mødet, så der er gode muligheder for at udveksle erfaringer.

Husk at tilmelding er nødvendigt, på mail tilmelding@nordfynbiavl.dk.

Vi håber at se mange af jer.

Venlig hilsen Bestyrelsen

Læs mere herunder om de forskellige sommermøder, vi har afholdt i 2022 herunder

Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /customers/a/3/7/nordfynbiavl.dk/httpd.www/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/widgets/simple-masonry/simple-masonry.php on line 331

Læs her om tidligere udflugt og se sommerprogrammet fra 2022 og det praktiske oplysninger

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig til alle møder. Du bedes tilmelde dig på mail tilmelding@nordfynbiavl.dk, og skrive hvilket sommermøde du tilmelder dig, samt hvor mange I kommer.

Tidspunkt

Alle aftenmøder begynder kl. 19, men kom gerne lidt før, så du kan nå at hilse på de andre medlemmer, inden vi går i gang