Sommermøder

Velkommen til sommermøderne i 2021. Programmet for sommermøderne vil blive annonceret, så snart vi med sikkerhed ved hvordan forsamlingsreglerne bliver, og hvornår vi må mødes i større forsamlinger

Så snart de er fastlagt, vil der komme yderligere information her på siden

Vi håber at se mange af jer til møderne som vil komme i en eller anden form

Venlig hilsen BestyrelsenBesøg på Hollufgård med fremvisning af flow hive bistade og rundvisning i parken

Tirsdag den 1. juni 2021 kl. 19 – ca. 21.30.
Mødested: Hollufgård, P-pladsen, Hollufgårds Allé 26, 5220 Odense SØ


Vi begynder aftenen med at se og høre om Niels Jacob Stempels flow hive bistade, der står i parken ved Hollufgård. Vi skal høre om, hvordan det fungerer og om fordele og ulemper.
Derefter vil landskabsarkitekt Bo Hune fra Odense Kommune tage os med på en tur rundt i parken, der hører til Hollufgård. Parken omkring Hollufgård har en lang historie. Sneglehøjen og det lange stendige i kanten af parken, er nogle af de gamle elementer i parken. Parken har fået nye elementer tilføjet gennem årene. Vi går gennem haverum med imponerende klippede hække og særlige træer, kommer gennem haven foran hovedbygningen, går op på sneglehøjen og slutter af i den nyere skovhave. Parken giver mange varierede oplevelser med blomster, træer, klippede hække og skulpturer. Parken ligger omkring den smukke gamle herregård og lige på kanten af Glisholm Skov, som er en af Odenses mest spændende skove.
Vi slutter af med at nyde selv-medbragt kaffe/te og kage ved borde og bænke i Parken.
Tilmelding til mødet senest søndag den 30. maj på mailadressen: tilmelding@nordfynbiavl.dk eller sms 20153782.

Arrangementet er gratis.