Begynderkursus for nye biavlere

Nordfyns Biavlerforening afholder to begynderkurser foråret 2016:

  • Et aftenkursus, der afholdes følgende mandage: 7/3, 14/3, 21/3, 4/4 og 11/4. Alle aftener kl. 19 - 22. Kurset afholdes på Søndersø Produktionshøjskole med Bent Povlsen og Lars Fischer som instruktører.
  • Et lørdagskursus, der afholdes lørdag den 2. april og lørdag den 16. april. kl. 9.00 - 16.00. Kurset afholdes på Tingstedet i Søndersø med Villy Christensen og Peter Lundager som instruktører.

Derudover er der, fælles for de to hold, praktik i en bigård lørdag den 30. april om eftermiddagen, lige som der i løbet af sommeren vil der blive holdt 3 aftenmøder med fokus på praktisk biavl. Datoerne for disse møder aftales med deltagerne.

Begge kurser afholdes i Søndersø.

Kurset er gratis, men det er et krav, at man inden kursusstart melder sig ind i Danmarks Biavlerforening og Nordfyns Biavlerforening. Bliv medlem af biavlerforeningen fra dette link : Danmarks Biavlerforening bishoppen

Tilmelding og nærmere oplysninger om kurset fås hos formanden for Nordfyns Biavlerforening, Helle Sehested, tlf. 6591 2682 (bedst efter kl. 17) eller på mail hsehested@mail.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *