FynskSupport

Støt Nordfyns Biavlerforening via dit el- og naturgasforbrug

Kære medlem

Vi er som noget nyt blevet tilmeldt Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Det betyder, at du kan blive supporter i vores forening ved at købe din el og naturgas hos Energi Fyn. Hvis du vælger produkterne FynskSupportEl og FynskSupportGas, så giver Energi Fyn henholdsvis 2 øre/kWh el og 6 øre/m³ naturgas, som din husstand bruger til foreningen. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris. Energi Fyn betaler! 

Det kan nå at blive til mange support-kroner, hvis der er mange, som støtter os. For en alm. husstand bliver det til ca. kr. 100- pr. år for el og omkring det samme for gas. Erhvervsdrivende kan også tilmelde sig ordningen, men virksomhedens forbrug tæller kun med op til 100.000 kWh el og 25.000 m³ naturgas om året.

Du kan tilmelde dig på www.fynsksupport.dk og huske at vælge Nordfyns Biavlerforening som den klub, du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du i dag ikke får din el eller naturgas fra Energi Fyn i dag. Det koster ikke noget at skifte til FynskSupportEl og FynskSupportGas og abonnementet er kun 12,50 kroner inkl. moms pr. måned, og der er ingen binding.

Du får din el og naturgas leveret på sædvanlig vis, og vil ikke mærke forskel. Du kan læse mere om ordningen på www.fynsksupport.dk. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Christian fra bestyrelsen på tlf. 30 42 17 51 eller Energi Fyns kundecenter på tlf. 70 13 19 00.

Med venlig hilsen

Nordfyns Biavlerforening

Bestyrelsen