Begynder

Begynderkursus for nye biavlere 2020

Nordfyns Biavlerforening udbyder begynderkursus i biavl i foråret 2020. Kurset afholdes mandagene 2/3, 9/3, 16/3, 23/3 og 30/3. Alle aftener kl. 19 - 22. Dertil kommer praktik i bigården lørdag den 25. april. Der vil desuden blive holdt 3 aftenmøder i løbet af sommeren med fokus på praktisk biavl. Datoerne for disse møder aftales med deltagerne.

Kurset afholdes på Søndersø Produktionshøjskole, Odensevej 55, Søndersø, undtagen mandag den 30. marts, der afholdes på Honninggården, Åbjergvej 7, Holse Station, pr. Brenderup.

Instruktører på kurset er Christian Jørgensen og Ane Funch Nielsen.

Efter kurset vil de, der ønsker det, få tilbud om at få en mentor. Det er en erfaren biavler, som kan give råd og vejledning igennem sæsonen.

På kurset vil der også være hjælp til at anskaffe bifamilier, hvis man ønsker det.

Kurset er gratis, men det er et krav, at man inden kursusstart melder sig ind i Danmarks Biavlerforening/ Nordfyns Biavlerforening. Det koster i alt 785 kr. Bliv medlem af Danmarks Biavlerforening/Nordfyns Biavlerforening via dette link: http://www.bishoppen.dk/varedetaljer.asp?shopid=7077&funique=109&kat=-1&hkat=-1

Hvis ens samlever/ægtefælle eller barn også deltager i kurset, eller vedkommende allerede er medlem af Danmarks Biavlerforening/Nordfyns Biavlerforening, betaler man 375 kr. for at deltage i kurset. Beløbet inkluderer et års medlemskab af Nordfyns Biavlerforening.

Max deltagerantal er 20.

Tilmelding til kurset på mailadressen: tilmelding@nordfynbiavl.dk

Yderligere oplysninger om kurset fås hos

Christian Jørgensen på tlf. 30421751 eller Helle Sehested, tlf. 20153782.