Materiel

Vil du som medlem af Nordfyns Biavlerforening låne foreningens slynger, presse, refraktometer, bidragter, observationsstade eller nogle af de andre ting vi har i foreningen, så reserver materiellet i kalenderen nedenfor.


Foreningens materiel står hos Jens og Lis, der bor på Ørritslevvej 41 i Vigerslev, 5471 Søndersø. Du kan afhente og returnere udstyr i tidsrummet kl. 8:00 til 18:00.
I tilfælde af spørgsmål kan Jørgen kontaktes på 29423414

Materiel der anvendes til fødevareproduktion skal være rent og det indskærpes derfor at rengøre udstyret grundigt efter brug!

Når du henter materiel skal du udover reservationen i kalenderen skrive på den liste, der hænger i materialerummet


Vi har også 22 bidragter, som du kan bruge, hvis du skal vise dine bier frem til en større gruppe, fx. en skoleklasse fra den lokale skole. Bidragterne er hos Helle Theodorsen, H.C. Lumbyesvej 56, Odense N, tlf. 65 95 57 98.


Vejledning til bookingkalender

I toppen af bookingkalenderen kan der bladres i datoerne i den nedenstående kalender.

I menuen, hvor der står “Vælg venligst”, kan der vælges hvad man ønsker at reservere.

For at reservere en enkelt dag, klikkes på den "grønne prik med 1" på den ønskede dato. Herefter kommer der boks frem med teksten "dato - åben reservation". Denne vælges, og en formular fremkommer som udfyldes med kontaktoplysninger, og der klikkes på “Book” knappen i bunden.

For at reservere flere dage klikkes på knappen “Lav flere bookinger”. Herefter kan der vælges  ønsket dag i kalenderen ved at trykke på "den grønne prik med 1", og der klikkes på "Dato - Åben reservation". For hver dag, man ønsker at reservere, gentages tryk på grøn prik. Når alle dage er valgt, trykkes på "Book" over kalenderen. Formularen med kontaktoplysninger udfyldes og der klikkes igen på knappen “Book”.

Du vil herefter modtage en e-mail på den oplyste adresse med bekræftelse af reserveringen.

For at slette din reservationen klikker du på linket “Cancel” i bekræftelses mailen.


Bookingkalender

Sagenda is loading...