Materiel

Vil du låne foreningens slynger, presse, refraktometer, bidragter, observationsstade eller nogle af de andre ting vi har i foreningen, så reserver materiellet i kalenderen nedenfor.


Foreningens materiel står hos Jens og Lis, der bor på Ørritslevvej 41 i Vigerslev, 5471 Søndersø (tlf: 64892330). Du kan afhente og returnere udstyr i tidsrummet kl. 8:00 til 18:00.

Materiel der anvendes til fødevareproduktion skal være rent og det indskærpes derfor at rengøre udstyret grundigt efter brug!


Vi har også 22 bidragter, som du kan bruge, hvis du skal vise dine bier frem til en større gruppe, fx. en skoleklasse fra den lokale skole. Bidragterne er hos Helle Theodorsen, H.C.Lumbyesvej 56, Odense N, tlf. 65 95 57 98.


Vejledning til bookingkalender

I toppen af bookingkalenderen kan der bladres i datoerne i den nedenstående kalender.

I menuen, hvor der står “Vælg venligst”, kan der vælges hvad man ønsker at reservere.

For at reservere en enkelt dag, klikkes på den "grønne prik" på den ønskede dato. Herefter kommer der en formular frem som udfyldes med kontaktoplysninger, og der klikkes på “Book” knappen i bunden.

For at reservere flere dage klikkes på knappen “Enable multiple selection”. Herefter kan der vælges de ønskede dage i kalenderen, og der afsluttes med at klikke på knappen “Book" i toppen, formularen med kontaktoplysninger udfyldes og der klikkes igen på knappen “Book”.

Du vil herefter modtage en e-mail på den oplyste adresse med bekræftelse af reserveringen.

For at slette din reservationen klikker du på linket “Cancel” i bekræftelses mailen.


Bookingkalender

Sagenda is loading...